Susret pun emocija i novih spoznaja

Evo nakon što je prošao BS u Opatiji i nakon što su se emocije stišale napokon mogu reći da nam je ovaj BS puno značio. Ponovno smo se povezali i potvrdili svoju ljubav jedno drugome. Potvrdili smo koliko se poznamo i koliko nas toga veže, a najviše ljubav, prijateljstvo i uzajamno poštivanje. Bilo je suza, bilo je i puno smijeha. Zaista susret je bio pun emocija i novih spoznaja. Itekako nam je drago što smo došli i žao nam je što je tako brzo završilo.

Rekli ste nam da se ne treba zahvaljivati, ali ipak prije svega Hvala Dragom Bogu što nam je svima skupa omogućio da se okupimo. Hvala pateru Josipu Sremiću na velikoj ljubavi i Božijem blagoslovu što je bio s nama i vodio nas kroz susret. Hvala i svim parovima koji su vodili skupa s njim! Divimo se njihovoj hrabrosti što su s nama podjelili ono u čemu se svatko od nas pronašao i što su nas savjetovali kako ići dalje. Sretni smo i što smo doveli svoje drage prijatelje koji dijele oduševljenje s nama. Nas četvero smo se sada povezali na još dubljoj razini tako da smo na povratku kući, a trajalo je 5.30 sati prvo imali razgovor i shvatili da nas muče isti problemi koji naravno nisu ne riješivi, a zatim smo veći dio puta do doma pjevali i smijali se do suza. Eto koliko je BS djelovao na nas i koliko nam je pomogao. Mi smo tu sada za sve one koji će biti spremni proći BS, a mi smo živi dokaz da je to nešto neponovljivo.

Drago nam je, jer smo upoznali puno dragih i lijepih ljudi velika srca. Nadamo se da će i u budućnosti zajednica biti sve veća i bogatija za još puno parova!

Hvala vam još jednom na svemu!

Jurica i Nikolina Čović