Ono što daješ stostruko ti se vraća

22.01.2013.

Sisačka ZBS je 2013. g. započela mjesečnim susretom na kojem je tema bila “Ljubav nije ljubav ako nije dalje predana”. Temu su pripremili bračni par Kristina i Boris Prpić i vlč. Nikola Majcen. Kao i uvijek i ovaj smo susret započeli molitvom krunice Božanskog Milosrđa, ali i molitvom za obitelj, nakon koje smo imali priliku čuti naše voditelje koji su nas obogatili svjedočenjem ljubavi i vjere u svom životu i braku.

Susretu su nazočili članovi sisačke ZBS od kojih su nas neki posebno razveselili jer ih nismo dugo vidjeli, a sada su se napokon okolnosti posložile da su mogli prisustvovati našem mjesečnom susretu i obogatiti se, zajedno s nama, prekrasnim riječime koje smo čuli iz usta naših voditelja.

Temu smo razmatrali kroz Drugu poslanicu Korićanima 4,7-18 te Evanđelje po Marku. Svi smo se prisjetili svojih vlastitih putova prema Gospodinu i one radosti koju smo doživjeli otišavši na vikend Bračnih susreta. Ta radost je bila toliko velika da smo je odmah poželjeli podijeliti svima koje volimo, a ta želja živi u nama i danas.

Temu susreta možete pročitati u našoj rubrici KSO.

Rhema zaklada

Program HZBS potpomognut u suradnji sa Zakladom Rhema