Ustrajat ćemo na tom putu

25.04.2017.

20172504_delici_tabor

Krenuvši na Originalni bračni susret nismo ni slutili što nas tamo očekuje. Znali smo da taj susret ne može biti ništa loše za nas, ali da će nas  tako ugodno iznenaditi nismo ni sanjali.

Na ovom Originalnom vikendu shvatili smo koliko smo važni jedno drugome, koliko ima predivnih ljudi oko nas koji nas cijene sa svim našim manama i vrlinama. U nama su se probudili osjećaji koji su bili malo potisnuti, o kojima nismo imali hrabrosti otvoreno iz srca razgovarati. Slušanje svjedočenja voditelja  pomoglo je i nama da i mi duboko razmislimo i podijelimo međusobno osjećaje koji su u našim srcima i duši. Na tome smo od srca zahvalni. Doživjeli smo mnogo lijepih trenutaka u kojima su nam se miješale emocije uzbuđenosti,straha,radosti….

Plakali smo i smijali se našim reakcijama i ponašanju. Sve to  nas  je potaknulo da gledamo na nas i sve ljude oko nas drugačijim očima. Život koji nam je podario Gospodin treba živjeti sa Gospodinom i sve će biti lakše.

Znamo da neće biti lako, ali ćemo ustrajati na tom putu. Ustrajat ćemo u molitvi, duhovnosti i zahvaljivanju Gospodinu Svevišnjem što nam je podario sve ove lijepe trenutke života do sada. Isto ćemo ga moliti da bude uz nas u svim našim izazovima koji nam tek slijede.

Sve vas lijepo pozdravljamo i neka vas čuva i blagoslovi dragi Bog!!!!

Valentina i Darko Delić

Rhema zaklada

Program HZBS potpomognut u suradnji sa Zakladom Rhema