S taktovima valcera uplesali smo zagrljeni i radosni u 2014. godinu

11.01.2014.

 

I ove godine, po treći put, s radošću smo se okupili u župnoj dvorani crkve Sv. Bartola na Cerniku da ispratimo staru 2013. i dočekamo Novu 2014. godinu. Prepune ruke i košare hrane i pića obogatile su zajednički stol poput onih u hotelu s pet zvjezdica. Svi s radošću donosimo svoje specijalitete kako bismo obradovali jedni druge.

   
Druženje je počelo sv. misom zahvalnicom koju je predvodio vlč. Anton Zec – voditelj i zaštitno ime ZBS-a primorsko-goranske regije i otoka. Ove se godine okupilo 20 bračnih parova od kojih su neki višegodišnji prijatelji i nisu članovi ZBS-a, ali uživaju u našem zajedništvu, ljubavi i prijateljstvu.
Maštovita i bogata tombola i ovaj je put omogućila da se prikupi nešto novca potrebnog za rad naše Zajednice koji je, zajedno sa svom dokumentacijom pri primopredaji službe, uručen novom paru kordinatora Ani i Neviju Novak.
Uz glazbu, ples, dobru hranu i piće brzo je došla ponoć. S taktovima valcera uplesali smo zagrljeni i sretni u 2014. Srdačne čestitke i bezbroj poljubaca znak su međusobne ljubavi bračnih parova i svih članova Zajednice. Tu ljubav i međusobno prihvaćanje želimo dijeliti sa svima koji svoj brak žele izgrađivati kao par, a ne kao oženjeni samci. Pridružite nam se da zajedno obogaćujemo jedni druge živeći s ljubavlju svoj sakramenat braka.
Na kraju slavlja preostalu hranu sa zajedničkog stola spremili smo za Prihvatilište za beskućnike „Ruže sv. Franje“.
Svim članovima našeg ZBS-a koji nisu bili prisutni na druženju zbog bolesti, udaljenosti ili drugih razloga te svim članovima HZBS cijele naše domovine, kao i onima iz Subotice, želimo obilje Božjeg blagoslova, mira, razumijevanja, poštivanja i radosne ljubavi u Novoj 2014. godini.

Rhema zaklada

Program HZBS potpomognut u suradnji sa Zakladom Rhema