Radost prosu se…

28.04.2016.

28042016_osvrt_valbadon

Od utorka 12. travnja do četvrtka 14.travnja održan je sedmi po redu Bračni susret za djelatnike MUP-a u njihovu odmaralištu Valbandon kraj Pule. Sudjelovalo je osam bračnih parova: iz Petrinje, Osijeka, Zagreba, Varaždina, Vinkovaca, Omiša, Bjelovara i Siska. Voditeljski tim se ovaj put, iznimno, sastojao od dva bračna para; Mirjane i Ivice Topčić te Ane i Milorada Cuculić i vlč. Krunoslava Pačalata.

U opuštenoj i radnoj atmosferi, bračni parovi su vrlo disciplinirano radili na sebi, što je u konačnici rezultiralo velikom radošću i obnovom njihove bračne ljubavi.

Svi su doživjeli pravo preobraženje i većina ih je potvrdila svoj dolazak na Prvu obnovu koja će se održati u Župi bl. Alojzija Stepinca u Koprivnici. Isto tako, izrazili su želju za nastavkom življenja vrednota Bračnih susreta.

Hvala svima koji su omogućili ovaj susret, a posebno bračnom paru Mirjani i Ivici Topčić koji su podnijeli teret ”Vikenda” na svojim leđima.

Hvala svima koji su nas pratili molitvom, a posebno istarskoj ZBS na zauzetoj ljubavi!

Hvala i bračnom paru Terzić Davor i Vesna, koji su uveličali misno slavlje svojom pjesmom uz gitaru.

Ovaj put smo imali posebnu milost da prođemo kroz ”Sveta vrata” u ovoj Godini milosrđa, jer je po završetku Bračnog susreta slavljena sv. misa u kapeli bl. Miroslava Bulešića, u kojoj su bile izložene i njegove relikvije.

Zahvalni Bogu za brojne milosti koje je izlio na nas na ovom susretu, srdačno vas pozdravljamo i želimo vam MIR I DOBRO!

Rhema zaklada

Program HZBS potpomognut u suradnji sa Zakladom Rhema