Nagrada samima sebi

24.03.2018.

20182403_marcetic

Čast nam je javiti vam se  nakon Bračnog susreta u Đakovu održanog 16. – 18. veljače 2018. Obuzeti smo blaženim osjećajima i kao da smo još u nekom snu. Jako nam je teško vratiti se u stvarnost i opisati vam svoje dojmove.

Uglavnom, oboje smatramo da  nam je ovo bilo jedno predivno i riječima neopisivo životno iskustvo koje bi svim srcem preporučili i drugim parovima –  da si priušte malo zajedničkog vremena i prihvate to kao nagradu samima sebi, a još više kao nadoknadu za sve godine koje su proveli u neznanju što je zapravo pravi susret sa svojim bračnim drugom.

Suprug i ja proslavili smo tog vikenda našu 22. godišnjicu braka i neopisiv je  osjećaj kada tek nakon 22 godine shvatiš koliko ti tvoj partner znači u životu, koliko ti njemu značiš, koliko je važna komunikacija te koliko su jake riječi bračnog saveza čiju smo si snagu posvijestili i na čemu smo vam posebno zahvalni!

Neka vas sve, dragi novi prijatelji, blagoslovi dragi Bog i da vam da još puno snage i volje da i drugima pokažete pravi put u životu, baš kao što ste i nama!

Od sveg vam srca hvala!

Veliki pozdrav od Mladena i Klaudije Marčetić

Rhema zaklada

Program HZBS potpomognut u suradnji sa Zakladom Rhema