Jedno od ljepših događanja na kojima smo sudjelovali

08.03.2015.

Zahvaljujemo   dragom Bogu na „greškom pristiglom e-mailu“  što nam je omogućio provesti predivan bračni vikend u Đakovu sa svećenikom i  bračnim parovima koji su ga vodili kao i s  bračnim parovima koji su skupa s nama po prvi put  sudjelovali u tako prelijepom okupljanju.

Pored niza duhovnih seminara na kojima smo u našem bračnom životu sudjelovali ovaj seminar,  s obzirom na temu koju je obrađivao, organizaciju, način rada i boravka u zajednici Bračnih susreta bio je jedno od ljepših događanja na kojima smo sudjelovali.

Ovo predivno događanje  i ljudi koje smo tamo upoznali potaknuli su nas da se trajno uključimo u HRVATSKU ZAJEDNICU BRAČNIH SUSRETA.

Prelijepo je da postoji jedna ovakva Zajednica u kojoj je moguće na praktičan način susresti čovjeka (bračni par) koji uz Božju pomoć živi ovozemaljski život i dostojanstveno ga nosi sa svim njegovim lijepim i ružnim događanjima koje nam život donese.

Hvala dragom Bogu na ljudima koji su osnovali, čuvaju i vode ovako predivnu Zajednicu.

Neka ovo kratko javljanje bude poticaj svima onima koji nisu iskusili Bračni susret (bračni vikend)  da se jave i priključe ovoj Zajednici.

Garantiramo im predivno iskustvo koje će ih razveseliti i osnažiti za cijeli život.

Srdačan pozdrav svim bračnim parovima koji su članovi Zajednice  i  onima koji će to tek postati od Vesne i Marka Brekalo.

Rhema zaklada

Program HZBS potpomognut u suradnji sa Zakladom Rhema