Izabrani novi koordinatori regije Slavonija

20201026_izabrani_novi_koordinatori_regije_slavonija

U subotu 24. listopada 2020. godine koordinatori slavonskih zajednica Bračnih susreta, u organizaciji dosadašnjih koordinatora regije Slavonija, izabrali su Požežane, Gorana i Ljubicu Thür za nove koordinatore regije Slavonija, na mandat od tri godine.

Premda je susret planiran za održavanje uživo, zbog mjera opreza u uvjetima pojačane epidemije, održan je putem video konferencije. Susretu su se odazvali koordinatori Đakovačke zajednice – Damir i Ankica Janjić, Požeške – Igor i Aida Del Vechio, Osječke – Roberto Škugor te dosadašnji regionalni koordinatori, vlč. Ivica Martić, Inge i Željko Bilić. Susretu se pridružio i nacionalni tim: vlč. Tomislav Ćorluka, Dinko i Josipa Hrehorović.
Nakon uvodne molitve i kratkog nagovora, nazočni su potvrdili par Thür za nove koordinatore regije Slavonija. Uz njih u timu bit će vlč. Jozo Jurić iz Župe sv. Leopolda Mandića u Požegi koji je ujedno dio tima lokalne zajednice Požega.
Dosadašnji regionalni tim zahvalio je voditeljima lokalnih zajednica na potpori u dosadašnjem radu, a novi regionalni tim preporučio u molitve cijele Zajednice.

Željko Bilić