Imali smo vremena jedno za drugo

11.02.2018.

20181102_stepanovic_svjedocenje

Na Originalnom Bračnom susretu u Ludbregu proveli smo ugodno vrijeme u druženju jedno sa drugim i s drugim okupljenim bračnim parovima. Imali smo vremena i sluha jedno za drugo. Prisjetili smo se davnog vremena kada smo jedno drugo slušali i gledali na drugačiji način.

Mogli smo samo pretpostaviti i zamisliti kako će to biti, ali ovo što smo doživjeli, ljubav koju smo osjetili, mir i radost koje smo ponijeli s našega Originalnog Bračnog susreta i danas blista na našim licima.

Promišljajući o osjećajima, koje smo kroz godine zatomili, pronašli smo ponovno sebe – nas u nekom drugom ozračju.

Shvatili smo da smo MI i naš odnos na prvom mjestu, a ne naša djeca, roditelji ili unuci, jer kada je naš odnos dobar, tada su skladni i odnosi koje imamo sa svojom djecom, obitelji i prijateljima.

Odlučili smo svaku večer ići zajedno na počinak, bez obzira na obaveze i umor.

Kada se prisjećamo našega Originalnog Bračnog susreta uvijek govorimo o jednom sasvim posebnom načinu kojim smo međusobno dijelili svoje osjećaje, obećanja i želje. Jedno od obećanja koje smo jedno drugome dali je osviješteno nastaviti živjeti novo vrijeme našega braka.

Ogromna hvala pateru i bračnim parovima koji su nas vodili kroz susret svojim iskrenim svjedočanstvima življenja bračnog života. Zahvaljujemo na bliskosti našim domaćinima, na njihovoj radosti i brizi podarenoj nama i drugim bračnim parovima, koji su, kao i mi, odvojili vrijeme da pronađu jedno drugo, da zastanu i odluče se za ljubav.

Bračni susret i naša odluka ljubiti jedno drugo i dalje živi u nama!

Goran i Veronika Stepanović

Rhema zaklada

Program HZBS potpomognut u suradnji sa Zakladom Rhema