I zlato treba ulaštiti da bi sjalo

Prošlo je već neko vrijeme otkako smo se pozdravili u Opatiji.

Prekrasno proživljen vikend, prekrasno sjećanje. Susretljivost, prijaznost, srdačnost i radost voditelja u našim će srcima ostati trajno zabilježeni.

Naš dolazak na vikend potaknut je željom za rastom našeg bračnog odnosa. Pater Josipova toplina i karizma, te iskrenost i otvorenost bračnih parova voditelja pokazali su nam put do bolje komunikacije.

Naša je ljubav od samog početka čvrsta, zrela i predana, no i zlato treba ulaštiti da bi sjalo. Nakon ovog Bračnog susreta, vjerujte, mi blještimo.

Shvatili smo koliko smo, i dalje, ispunjeni ljubavlju, kako imamo jednake poglede na budućnost, te da je jačanje naše ljubavi važno i zbog naša tri anđela.

Uistinu hvala dragome Bogu, ali hvala i svim članovima Zajednice Bračnih Susreta što postoje. U ovom okrutnom vremenu, pogubnom za sve odnose, utješno je i ohrabrujuće spoznati da postoji cijela zajednica koja nastoji živjeti u punini svoj brak, ljubav.

I na kraju, sa svima koji su bili na Bračnim susretima a i sa onima koji će tek biti dio susreta želimo podijeliti bit: “Živite ljubav na blizak i odgovoran način.”

Ružica i Josip Bogdanović

 

 

Pjesma  Josipu od Ružice na Bračnimm susretima u Opatiji:

 

Za tebe Ljubavi

 

Ti si moja Ljubav,

temelj mog života,

razlog moje tuge i sreće.

 

Ti si moja Ljubav,

moj čovjek, moja duga,

bez tebe nema sreće.

 

Ti si moja Ljubav,

njen početak i vječnost,

ni smrt nas rastaviti neće.

 

Ti si moja Ljubav,

moja sigurnost i nada,

moj život svijetliš poput svijeće.

 

Ti si moja Ljubav,

ja te volim i znaj

od tebe me ništa odvratiti neće.

 

Volim te!

 

Ružica Bogdanović