Dar neprocjenjive vrijednosti

15.12.2015.

IMG_7367

Draga zajednico,

prije svega,  želimo se još jednom zahvaliti našim prijateljima Marici i Zdravku Matejaš koji su nas preporučili za sudjelovanje na Bračnim susretima.

Nas dvoje, tada nismo niti slutili da smo prihvatili dar neprocjenjive vrijednosti i s puno strepnje, neizvjesnosti i uzbuđenja krenuli na put.

U Ludbregu su nas dočekala ozarena, vesela, srdačna i nasmijana lica članova Zajednice koje smo tada prvi put upoznali, a pozitivna energija, susretljivost, pažnja i Božja snaga i milost koja se širila među svima nama je bila toliko jaka kao da smo stari znanci.

Sve ono što smo kroz našu komunikaciju doživjeli, kroz pjesmu i zajedničku molitvu, kroz susret sa sobom i sa svojim bračnim drugom uz prihvaćanje onakvog kakav jesi, kroz spoznaju o iskrenoj i čistoj ljubavi i rasterećen od starih nedorečenih misli i nerješenih problema i nedoumica, s puno doživljaja i uzbuđenja, puno emocija i suza radosnica, ne možemo opisati riječima.

Naime, bračne susrete treba doživjeti i tek tada možemo zajedno razmijeniti svoja iskustva, doživljaje i osjećaje koji vladaju među nama u tim zajedničkim trenucima.

Vratili smo se doma sretni i zadovoljni i nastavljamo zajedno svoj bračni život obogaćen obnovljenom ljubavi s vjerom u Boga koji nam daje snagu i mudrost i koji nas vodi dalje u sretniju i ljepšu budućnost ispunjenu razumijevanjem, većom tolerancijom, strpljenjem,molitvom, mirom i blagostanjem.

Do slijedećeg susreta, iskreni i topli zagrljaj upućuju

Mirjana i Josip Nešticki iz Kutine.

 

Rhema zaklada

Program HZBS potpomognut u suradnji sa Zakladom Rhema