Služiti u ljubavi

11.05.2013.

Radosno javljamo da je Zajednica Osijek, koja djeluje od svibnja prošle godine pod vođenjem odgovornih parova Tihane i Roberta Škugora te Inge i Željka Bilića i velečasnog Željka Šimića odabrala svoj koordinatorski tim – bračni par Bilić i vlč. Željka  Šimića. 

Dolaskom Nacionalnog tima u Zajednicu Slavonija, 16. veljače o.g., nakon duhovne obnove, u drugom dijelu susreta osnovano je pet novih slavonskih zajednica:  Županja, Đakovo, Slavonski Brod, Otok-Nijemci i Osijek.  

Izbor koordinatorskog tima Zajednice Osijek obavljen je nakon redovite mjesečne obnove u Osijeku, ovaj put s temom „Služiti u ljubavi“, a vlč. Šimić ju je sažeo u misao „narastanje službe je narastanje služenja“.

Osječka se Zajednica okuplja u Pastoralnom središtu Župe Preslavnog imena Marijina u Osijeku, četvrte subote u mjesecu.

S veseljem smo prihvatili i novog člana u Zajednici, velečasnog Florijana Kveteka, župnika Župe Sv. Josipa Radnika u Osijeku kao i bračni par Maricu i Ivana Krajinu koji su svoj bračni vikend doživjeli prošle godine i trenutačno završavaju sudjelovanje u programu Mostova.

Svaki je novi član/par u Zajednici novo bogatstvo, a osobito je to istina za mladu i malu osječku zajednicu.

Preporučujemo se u vaše molitve kao što i sami molimo milost Duha Svetoga za jakost na putu ljubavi, bračnog i obiteljskog zajedništva.

 

Rhema zaklada

Program HZBS potpomognut u suradnji sa Zakladom Rhema