Razmišljali smo o odustajanju

22.03.2018.

20182203_dakovo_kovacevic

Na Vikend smo krenuli umorni i nesigurni, pomalo i uplašeni. Razmišljali smo o odustajanju…  Uskoro smo uvidjeli da nismo bili jedini tog uvjerenja. Bilo nam je lakše. Sva sreća što smo se ipak odvažili jer smo doživjeli nešto najljepše u životu!

Svi smo mi bili željni Božjeg blagoslova potrebnog za produbljivanje našeg odnosa. Predani tom cilju rasli smo nakon svakoga govora. Niz neočekivanih događaja, pa i iznenađenja, doveo nas je na kraju do nedostatka suza kojima smo cijelo vrijeme obilno pokazivali svoju sreću.

Vatra se u našem odnosu polako počela gasiti, ali smo ju zato tog vikenda rasplamsali. Iskustvo Bračnog susreta, iskonska prisnost s bračnim drugom i duhovna obnova u zajedništvu s ostalim parovima, parovima voditeljima i vlč. Tomislavom, pokazala nam je da se možemo još dublje povezati. Preispitivanje našeg odnosa s različitih vidika i osvješćivanje naših postupaka otvorilo nam je oči i pokazalo put prema zajedničkoj sreći.

Originalni Bračni susret duboko nam se urezao u sjećanje. Zbog ovog iskustva sada imamo divna nova sjećanja na bliskost i više se mislima ne moramo vraćati u dane prvih simpatija, sjećati se dana samog vjenčanja. Sada su te lijepe uspomene postale naša svakodnevica.

Od srca zahvaljujemo svima koji su nam omogućili ovo iskustvo i toplo ga preporučujemo svim bračnim parovima, bez obzira na godine života i godine provedene u braku!

Nataša i Marko Kovačević

Rhema zaklada

Program HZBS potpomognut u suradnji sa Zakladom Rhema