Ponovno osjećamo leptiriće

13.03.2016.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Još uvijek smo pod dojmom Bračnog susreta i nadamo se da će tako i ostati.

Ovo je za nas bilo neponovljivo iskustvo koje se truditi živjeti u našoj svakodnevnici.

Moramo priznati da smo tek na Bračnom susretu otkrili koliko je naša komunikacija u braku loša, koliko nam je falilo ono NEŠTO  što do tada nismo ni znali. Skoro 17 godina braka, a tek smo se na Bračnom susretu uspjeli u potpunosti otvoriti jedno drugome.

Naš život prije Bračnog susreta bio je “OK “; troje djece, vjera, duhovnost… ali nikada nismo imali vremena za nas – samo nas dvoje kao par! Uvijek je sve bilo važnije djeca, posao … Na Bračnom susretu   PONOVNO smo se zaljubili jedno u drugo. Ponovno osjećamo leptiriće, … Svima preporučujemo iskustvo Bračnog susreta, jer to  predivno iskustvo  potrebno je svakom bračnom paru. Uz Božju pomoć nadamo se da ćemo nastaviti živjeti ne životom prije susreta nego životom od trenutka kada smo se ponovno zaljubili tj.  od trenutka odlaska na Bračni susret i otkrivanja dubine   braka kao sakramenta,  dijaloga i kvalitetne bračne komunikacije!

Kad bračni par uđe u istinski dijalog tek  tada shvate koliko je život lijep, kolika je važnost braka, djece, obitelji …

Hvala Vam što ste nam pomogli da se otvorimo i progledamo srcem.
Suzana i Marin Tošić, Dubrovnik

Rhema zaklada

Program HZBS potpomognut u suradnji sa Zakladom Rhema