VAŽNO – OBAVIJEST O ODGODI NADOLAZEĆIH SUSRETA

Poštovani,

zbog pandemije koronavirusa i odluke Nacionalnog stožera civilne zaštite da se odgode sva javna okupljanja, obavještavamo Vas da se u ožujku i travnju odgađaju svi planirani susreti u organizaciji Hrvatske zajednice Bračnih susreta (Originalni Bračni susreti, Zaručnički susreti i dr.).

Da li će u našoj Zajednici doći do daljnjih odgoda Originalnih Bračnih susreta, Zaručničkih susreta i dr. susreta planiranih u narednim mjesecima, uvelike će ovisiti o razvoju situacije sa koronavirusom.

Što se tiče tog Zaručničkog susreta koji je planiran da se održi od 22. do 24. svibnja 2020.g. u Ludbregu, odgovorni par će svakako, kada budemo imali preciznije informacije, kontaktirati sve one koji su se prijavili za navedeni termin, barem dva tjedna prije planiranog termina susreta, kako bismo Vas obavijestili hoće li se taj Zaručnički susret održati ili ne.

Na isti način ćemo postupiti i sa svakim slijedećim susretom.

Slijedom navedenoga upućujemo sve one koji su se planirali vjenčati u narednim mjesecima da se svakako jave svojim župnicima i sa njima vide da li ih oni mogu osobno pripremiti za vjenčanje budući da svaki župnik ima dužnost pripremiti zaručnike na putu prema braku, a sve iz razloga što su u novonastaloj situaciji otkazani i zaručnički tečajevi koji su se provodili u župama.

Mi vam od srca zahvaljujemo na Vašem razumijevanju.

Više informacija o održavanju odnosno odgodi planiranih susreta moći ćete u narednim mjesecima pronaći na web stranici naše Zajednice (www.hzbs.hr).

S poštovanjem,

Nacionalni tim HZBS

Kristina i Mario Jerkovac i vlč. Siniša Preiner