Nova dimenzija ljubavi

12.04.2018.

20181204_pahek

Na prijavu dragih prijatelja otišli smo na Originalni Bračni susret u Ludbreg (16.-18. 3. 2018.). Nismo znali što će se tamo događati niti što možemo očekivati. Otišli smo iz radoznalosti i zbog želje da jedan vikend provedemo samo nas dvoje, jer nam je ove godine 20. godišnjica braka.

Za vrijeme Bračnog susreta polako smo se otvarali jedan prema drugome upoznavajući se iskreno i potpuno. Prihvatili smo jedno drugo na potpuno nov način, gledajući se drugačijim očima. Naša ljubav dobila je novu dimenziju.

Uz pomoć divnih ljudi, voditelja Susreta i dragog patra Josipa Sremića uživali smo u otkrivanju skrivenih dijelova naših osobnosti. Shvatili smo da kada smo jedno drugome na prvome mjestu, nestaje svaka nesigurnost, neizvjesnost i strah, a javlja se nevjerojatan osjećaj mira, snage i sigurnosti u našu ljubav.

Zahvaljujemo dragom Bogu što nas je pozvao na ovaj Susret, baš u ovom trenutku i što nam je ulio Duha Svetoga da spoznamo novu ljubav. Zahvaljujemo svim dragim ljudima iz Zajednice Bračnih susreta koji su nam bili potpora na različite načine tijekom vikenda, a što nas je na osobit način dirnulo.

Shvatili smo da je ljubav odluka, da u ljubav treba stalno ulagati i da trebamo jedno drugo slušati srcem. Ovaj Bračni susret nešto je najljepše što smo doživjeli u našem zajedničkom životu.

Hvala vam!

Natalija i Davor Pahek

Rhema zaklada

Program HZBS potpomognut u suradnji sa Zakladom Rhema